Previous Next

Asker Panoramas leietakere

 


Kongsberg Gruppen er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart.

Les mer om Kongsberg Gruppen

 


Advania er en ledende aktør innen sentralisert IT-drift og nettbasert programvaredistribusjon. De tilbyr fleksible, skalerbare systemer til små og mellomstore bedrifter, fra et 10-talls ansatte til tusentalls ansatte. Datterselskapet Kentor tilbyr tjenester innen systemintegrasjon, systemutvikling og IT-rådgiving.

Les mer om Advania

 

AvisBudgetGroup_logo_RGB
Avis Budget Group er en ledende global tilbyder av mobile løsninger i hele 180 land med over 11 000 lokasjoner. Selskapet eier de kjente og tradisjonelle bilutleieselskapene Avis og Budget. Porteføljen inneholder også Zipcar, som er et ledende bildelingsnettverk på verdensbasis. Avis og Budget har lang erfaring i Norge, og du finner selskapets bilutleiepunkter over hele landet med ca. 155 utleiestasjoner, samt stadig flere områder som tilbyr bildeling.

Les mer om Avis Budget Group

 


OXER Eiendom er byggherre og eier av Asker Panorama.

Les mer om Oxer Eiendom

 


Compass Group er en av Norges ledende aktører innen mat og støttetjenester.

Asker Panorama har en fullserviceavtale med Compass Group som drifter spiseri, kaffebaren, resepsjonen, shuttlebussen Asker Panorama har mellom Asker sentrum og kontoret, samt renhold.

Les mer om Compass Group

 

olympus_basic_symbol_cmyk
Olympus er verdensledende innen optisk og digital presisjonsteknologi og tilbyr de nyeste innovative løsningene innen medisinske systemer, digitale kameraer og vitenskapelig utstyr.

Les mer om Olympus