Previous Next

Asker Panoramas leietakere

 

kongsberg-logo-lowKongsberg Gruppen er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart.

Kongsberg Gruppen har samlet fire av sine avdelinger under ett tak: Kongsberg Digital, Kongsberg Maritime, Kongsberg Defence Systems og Kongsberg Protech Systems.

«Byggets beliggenhet og profilering, samt et seriøst helhetsinntrykk, gjorde at vi valgte Asker Panorama. I tillegg var det enkelt for utleier å tilpasse lokalene til våre 450 ansatte som vil få kontor her. Poenget vårt er å samle de avdelingene vi allerede har i området, og vi regner med store gevinster innen koordinering og det å kunne trekke veksler på hverandre», sier Frode Skistad, administrerende direktør i Kongsberg Teknologipark.

Les mer om Kongsberg Gruppen

 

visolit-logo-lowVisolit er en ledende aktør innen sentralisert IT-drift og nettbasert programvaredistribusjon. De tilbyr fleksible, skalerbare systemer til små og mellomstore bedrifter, fra et 10-talls ansatte til tusentalls ansatte. Datterselskapet Kentor tilbyr tjenester innen systemintegrasjon, systemutvikling og IT-rådgiving.

Les mer om Visolit

 

avis-budget-logoer-low2Rac Norway AS ble etablert i 1967 i Norge. De eier og drifter Avis & Budget Bilutleie i Danmark, Norge, Sverige og Island, med totalt 500 utleiekontorer. Selskapet er markedsleder i Norge og på 2. plass i Sverige, Danmark og Island.

Les mer om Rac Norway

 

oxer-logo-lowOXER Eiendom er byggherre og eier av Asker Panorama.

Les mer om Oxer Eiendom

 

 

compass-group-lowCompass Group er en av Norges ledende aktører innen mat og støttetjenester.

Asker Panorama har en fullserviceavtale med Compass Group som drifter spiseri, kaffebaren, resepsjonen, shuttlebussen Asker Panorama har mellom Asker sentrum og kontoret, samt renhold.

Les mer om Compass Group

 

olympus_logo
Olympus er verdensledende innen optisk og digital presisjonsteknologi og tilbyr de nyeste innovative løsningene innen medisinske systemer, digitale kameraer og vitenskapelig utstyr.

Les mer om Olympus