Previous Next

OXER Eiendom er et familieeid selskap med lange, stolte tradisjoner

 

Bunnsolide røtter og nyskapende, bærekraftige løsninger er vårt viktigste varemerke. Det startet i 1945 med entreprenørselskapet Ole K. Karlsen. I dag er vi en av landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom.

Vår solide kunnskap og brede erfaring gjør oss godt rustet til å bidra i fremtidsrettede, komplekse prosjekter. Vi eier og forvalter ca. 160.000 kvm eiendom i området fra Økern i Oslo, via Asker til Drammen, Ytre Enebakk og Stokke. Tillegg har vi ca. 150.000 kvm bolig og næring for utvikling. Selskapet eies av Ellen K. Raaholt med familie.

Oxer Eiendom ønsker til enhver tid å tilby eiendommer med høy kvalitet, spennende arkitektur og god fleksibilitet i tråd med fremtidens krav. Vi er nytenkende innenfor miljø og energi, og arbeider kontinuerlig for å bli enda bedre. Oxer Eiendom forvalter og drifter alle sine eiendommer selv.  Vi har bred erfaring innenfor huseierrollen, utleie, forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling. I Asker Panorama får vi god bistand fra Compass Group, som er verdens ledende leverandør av måltidskonsepter og Facility Management-tjenester. Vi vektlegger god oppfølging og personlig service.

Les mer om Oxer Eiendom